Ons werkgebied

Ons bedrijf ligt centraal in Nederland en we kunnen van hieruit snel en efficient werken. Brandstoffen worden door eigen tankwagens met chauffeur geleverd, zodat u iedere keer dezelfde aanspreekpartner heeft, die tevens met uw bedrijfssituatie bekend is.

Veel van onze klanten hebben hun werk door geheel Nederland. Dit heeft geleid tot een organisatie die landelijke dekking garandeert. Of u nu in Groningen of in Limburg werkt, wij zorgen dat u door kunt blijven draaien.

Nederlandse opdrachtgevers gaan ook over de grenzen. Projectmatig verzorgen wij brandstof leveranties en distributie in geheel West-Europa.

Smeerolien in vaten en drums worden door ons met een bestelbus en of cityoplegger met laadklep afgeleverd. De chauffeur heeft de benodigde materialen om de vaten, drum’s en can’s op de juiste plaats bij u in de werkplaats te zetten. Bulkartikelen smeerolie worden door onze eigen cityoplegger bezorgd en indien gewenst verpompt.

Al onze producten, of het nu smeerolie is of brandstoffen, opslagtanks of installatiemateriaal, wij bezorgen alles franco in geheel Nederland, binnen de kortst mogelijke tijd.